• +40 745 814 789 | +40 745 418 382

Constructii Mures - Despre Noi

SC CONSTRUCTII CASE ZOLI SANDOR SRL
zidarie

Despre Noi

Echipă cu o vastă experință în construcții executam lucrari pe raza municipiului Tg-Mures si localitatile limitrofe.

constructii case

Profesionalism, transparență, respect față de clienți și față de calitatea serviciilor.


Suntem o firmă mică din localitatea Acatari, Jud. Mures, localitate aflata la 10 km de municipiul Targu Mures și suntem o soluție viabilă pentru exigențele și nevoile dvs. în materie de construcții.
Constructii Case Zoli Sandor SRL a fost înființată în anul 2017 de doi prieteni cu o experiență de peste 20 de ani în construcții, experiență acumulată de-a lungul timpului prin lucrări realizate atât în țară cât și în străinătate.


Ne-am luat angajamentul de a oferi clienților noștri experiențe pozitive și rezultate excepționale. Fie că este vorba de o casa nouă sau o anexa a acesteia, renovare, finisare, izolare termica, placare cu gips carton, noi va realizam dorintele. Pasiunea noastră pentru constructii, atentia la detalii, a dus de fiecare data la rezultatul mult dorit si la satisfactia celor mai exigenti clienti.
Totdata acordam o atentie deosebita detaliilor si calitatii materialelor cu care lucram.Echipă de profesioniști în construcții.


Datorită exigențelor noastre și implicit a exigențelor clienților noștri am ales să lucrăm cu o echipă de profesioniști atent selectati din domeniu.
Colaborarea și profesionalismul este cheia succesului nostru.


Punctul forte al firmei noastre este personalul cu pregătire și experiență în construcții, meseriași care dau din ei tot ceea ce este mai bun pentru a îndeplini sarcinile date și de a depăși așteptările clienților.
Împreună cu echipa noastră încercăm să oferim cele mai bune și mai cuprinzătoare servicii în domeniul construcțiilor rezidențiale.
Oferim clienților noștri umătoarele servicii: Costrucții case, la rosu sau la cheie; Finisaj interior și exterior; Renovare casa si apartament; Montaj acoperis; Placare pereti si tavan cu gips-carton; Montaj gresie; Montaj faianta; Izolare termica; Gratare de gradina; Constructii terase; Constructii foisoare; Amenajari interioare si exterioare.

echipa

Accesați pagina destinată serviciilor

Constructii case la rosu sau la cheie, finisaje interioare si exterioare, izolatii termice, gratare si foisoare de gradina.

materiale constructii
Dedeman

Materiale de construcții

materiale constructii
Leroy Merlin

Materiale de construcții

  • Acățari, Jud. Mures, Romania
  • Mobil: +40 745 814 789
  • Mobil: +40 745 418 382
  • Email: info@constructiimures.ro
Copyright © 2022 Costructii Case Zoli Sandor SRL | All rights reserved.