• +40 745 814 789 | +40 745 418 382

Constructii Mures - Servicii

Profesionalism și Calitate

constructii

Servicii oferite

Oferim servicii profesionale pe raza Mun. Targu Mures si localitatile limitrofe la preturi rezonabile. Zidărie cărămidă sau BCA; Grătare de grădină; Finisaj interior; Finisaj exterior. Placare pereți și tavan cu gips-carton; Turnat șapă; Șlefuit, uniformizat glet; Termoizolatii; Montaj si reparatii acoperis; Gratare de gradina.
Nu ezitați să ne contactați!

zidarie constructii

Constructii case - Renovari

Construim case din caramida sau BCA, la rosu sau la cheie, turnam fundatii, dupa proiectul clientului. Renovam case si apartamente in municipiul Tg-Mures si localitatile limitrofe.


mansardari

Mansardari

De la dulgherie si zidarie la termoizolatie si invelitoare, executam toate lucrările necesare pentru a obtine mansarda dorita de clientii nostri.


gratar de gradina

Gratare de gradina

Va stam la dispozitie cu experienta noastra de peste 20 ani in domeniu pentru constructia de gratare si cuptoare de gradina din caramida.
montaj acoperis

Montaj acoperis

Oferim servicii complete de montaj si reparatii acoperisuri, din tigla ceramica sau tigla de tabla, dulgherie, cu o echipa de profesionsiti.


izolatii termice

Izolare termica - Termoizolatii

Oferim servicii profesionale de izolatii termice (termoizolatii) cu vata minerala sau placi de polistiren. Izolam termic atat interior cat si in exterior.


finisaj interior-exterior

Finisaj interior - exterior

Executam zugraveli, montaje (parchet, gresie faianta, usi, etc.), instalatii de orice tip, gleturi (grosier/finisaj) si orice alte tipuri de finisaje interioare si exterioare in conformitate cu dorinta clientului.
Montaj gips-carton

Placare gips-carton (rigips)

Echipa noastra asigura servicii de montaj tavane casetate, tavane false rigips, plafoane suspendate gips-carton, pereti despartitori ( compartimentare ) placari rigips, in spatii rezidentiale si spatii comerciale.


montaj gresie faianta

Montaj gresie - faianta

Montam grasie si faianta atat in interior cat si in exterior. Folosim masini de taia profesionale, ce permit taierea cu precizie, in diferite unghiuri, fara ciobituri si cu minim de pierderi.


foisor din lemn

Terasa - Foisor

Executam la comanda terase si foisoare din lemn masiv realizate intr-o maniera profesionista de catre meseriasi cu o vasta experienta in domeniu.


Portofoliu, Galerie Imagini

Constructii case la rosu sau la cheie, finisaje interioare si exterioare, izolatii termice, gratare si foisoare de gradina.

materiale constructii
Dedeman

Materiale de construcții

materiale constructii
Leroy Merlin

Materiale de construcții

  • Acățari, Jud. Mures, Romania
  • Mobil: +40 745 814 789
  • Mobil: +40 745 418 382
  • Email: info@constructiimures.ro
Copyright © 2022 Costructii Case Zoli Sandor SRL | All rights reserved.